Startpagina > Een franchise kiezen > Sport, fitness en welzijn franchise
franchise_sport

vind de franchise die bij je past!

Jouw franchise
Sport, fitness en welzijn

Krachttraining, yoga en waterfietsen, je zult op de been zijn!
Ben je een sportcoach, pilatesinstructeur of gewoon een sportliefhebber met een ondernemersgeest? Veel sportschoolketens en fitnessclubs zijn op zoek naar profielen die lijken op het jouwe!

De stands van onze franchisepartners staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen een project te bouwen dat aan je verwachtingen voldoet! Onze tentoonstelling is 100% digitaal en stelt je in staat om vanaf nul te beginnen of je franchiseplannen te voltooien. De Welcome Franchise is de perfecte gelegenheid om alle franchisenemers in deze dynamische sector te ontdekken!

Een franchise openen
in de sector sport, fitness en welzijn

De sport- en fitnesssector is de afgelopen jaren zeer actief geweest. Frankrijk is de op twee na grootste fitnessmarkt in Europa, met zes miljoen geregistreerde sportschoolbezoekers.

Deze clubs bieden nu een innovatief en gevarieerd aanbod: elektrostimulatie, gepersonaliseerde coaching, fietsen… Ben je een manusje-van-alles of een specialist op één gebied? Bekijk onze showroom en vind het merk dat bij jou en je carrière past.

Sluit je vandaag nog aan bij een netwerk van franchisegevers op het gebied van sport, fitness en welzijn!

Ontdek met welke merken je kunt samenwerken om je project te ontwikkelen:

Sporthal

Fitnessclub

franchise-coaching-prive

Persoonlijke begeleiding

Het is gemakkelijk om franchisenemer te worden
met Welcome Franchise

Onze virtuele showroom, die je op elk moment kunt raadplegen, bevat alle informatie die je nodig hebt om meer te weten te komen over onze vele partnerfranchises. Door je te registreren op ons platform kun je nu contact opnemen met het merk van je keuze en praten met experts op het gebied van sportfranchises! Waar ter wereld je ook bent, ze zijn er om al je vragen te beantwoorden.

Registratie geeft je ook bevoorrechte toegang tot conferenties, webinars en volledige, gedetailleerde presentaties van elk merk. Waardevolle bronnen en documentatie om je te helpen met een gerust hart aan je franchiseproject te bouwen.

Hulp nodig bij het vinden van de franchise van je dromen?
Met onze matchmaking tool kun je snel zien welke merken passen bij jouw affiniteiten, jouw persoonlijke bijdrage en jouw carrièrepad!

Afhankelijk van je budget en je voorkeuren,

kies jouw sport, fitness, welzijn franchise

en sluit je aan bij een netwerk zoals :

Wil je meer informatie over deze franchises?

FRANCHISENEMER WORDEN IS EENVOUDIG
met Welcome Franchise!

Ontdek al onze merken
in meer dan 150 bedrijfssectoren
7 dagen per week, 24 uur per dag, in onze virtuele beurs
om met een gerust hart franchisenemer te worden.

franchise-experts tot uw dienst!

Experts van al onze auto-, motor- en fietspartners staan klaar om je te begeleiden bij je zoektocht en je bij elke stap te ondersteunen bij het opzetten van je bedrijf.

Chatten en videoconferenties

De experts kunnen je persoonlijk uitleggen hoe hun merk werkt en je begeleiden om je te helpen je franchise met het volste vertrouwen te lanceren.

Een innovatieve matchmaking tool

Weet je niet tot welk merk je je moet wenden of wil je je project bevestigen? Gebruik onze matchmaking tool, die je in één oogopslag alle merken toont die bij jouw project passen.

Een hulpmiddel voor geofranchising

Je kunt ook onze tool voor geofranchising gebruiken om alle mogelijkheden in deze sector bij jou in de buurt te vinden.