Startpagina > Een franchise kiezen > Zakelijke diensten Franchise

vind de franchise die bij je past!

Jouw franchise
zakelijke diensten

Franchises voor zakelijke diensten omvatten een breed scala aan activiteiten, van opslagdiensten tot interne training,uitzendwerk en consultancy. Heb je een sterk verkoopprofiel, uitstekende interpersoonlijke vaardigheden en een uitstekend managementvermogen? Sluit je aan bij een franchise voor B2B-diensten en bied je expertise aan bedrijven in alle sectoren aan!

De B2B franchisestands staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen een project te ontwikkelen dat je verwachtingen overtreft! Met onze volledig digitale tentoonstelling kun je je franchiseambities afronden, waar je ook bent. Welcome Franchise is de ideale gelegenheid om alle merken in deze winstgevende en snel groeiende sector te ontmoeten.

Een franchise openen
in de B2B-dienstensector

In een tijd waarin de sector bloeit, zijn B2B-franchises erin geslaagd hun unieke karakter uit te buiten met innovatieve concepten, soms gepositioneerd in gespecialiseerde markten. We bieden een breed scala aan diensten voor bedrijven, waaronder advies, audits, opslag, reclame en schoonmaak.

Franchises zijn op zoek naar mensen met specifieke kwalificaties en knowhow! Ben jij thuis in de bedrijfswereld (van alle groottes!) en op zoek naar een zinvolle job in een aantrekkelijk vakgebied?

Ontdek de B2B-servicebedrijven met wie je je franchiseproject kunt bespreken en bevestigen:

Tijdelijk personeel en consultancy

Opslagservice

Interne training

Welcome Franchise, een forum voor uitwisseling en een business accelerator

Welcome Franchise is een digitale tentoonstelling die altijd beschikbaar is! Wij bieden je alle kennis die je nodig hebt om je franchiseproject op te zetten. Door je rechtstreeks in contact te brengen met B2B-bedrijven, kun je snel en gemakkelijk bepalen welk bedrijf het beste past bij je persoonlijke wensen en professionele ambities.

Meld je vandaag nog aan! Met toegang tot exclusieve conferenties, webinars en volledige documentatie over elk merk, heb je alles wat je nodig hebt om franchisenemer te worden onder de best mogelijke omstandigheden!

Het merk vinden dat bij je past is geen gemakkelijke taak! We hebben het je gemakkelijk gemaakt met een innovatieve matchmaking tool. Het kan niet eenvoudiger: zodra je je criteria en de bijzonderheden van je project hebt ingevoerd, stellen we je de merken voor die het beste bij je profiel passen!

Afhankelijk van je budget en je voorkeuren,

kies jouw zakelijke dienstverlening franchise

en sluit je aan bij een netwerk zoals :

Wil je meer informatie over deze franchises?

FRANCHISENEMER WORDEN IS EENVOUDIG
met Welcome Franchise!

Ontdek al onze merken
in meer dan 150 bedrijfssectoren
7 dagen per week, 24 uur per dag, in onze virtuele beurs
om met een gerust hart franchisenemer te worden.

franchise-experts tot uw dienst!

Experts van al onze auto-, motor- en fietspartners staan klaar om je te begeleiden bij je zoektocht en je bij elke stap te ondersteunen bij het opzetten van je bedrijf.

Chatten en videoconferenties

De experts kunnen je persoonlijk uitleggen hoe hun merk werkt en je begeleiden om je te helpen je franchise met het volste vertrouwen te lanceren.

Een innovatieve matchmaking tool

Weet je niet tot welk merk je je moet wenden of wil je je project bevestigen? Gebruik onze matchmaking tool, die je in één oogopslag alle merken toont die bij jouw project passen.

Een hulpmiddel voor geofranchising

Je kunt ook onze tool voor geofranchising gebruiken om alle mogelijkheden in deze sector bij jou in de buurt te vinden.