Startpagina > Getuigenissen

Ontdek
alle getuigenissen

In een economische en gezondheidscontext die het moeilijk maakt om naar buiten te gaan en de ketens te ontmoeten, kon ik de ergonomie van de show waarderen, waardoor ik alle ketens kon ontmoeten die ik vooraf had geselecteerd en me kon aansluiten bij de ketens die het beste bij mijn project pasten.

Jeanne M. Nieuwe franchisenemer

Aangezien ik niet in de buurt van Parijs of Lyon ben en van plan ben om eind 2021 in franchising te gaan, was de virtuele tentoonstelling echt heel praktisch en kon ik een aantal bedrijven ontmoeten waarin ik geïnteresseerd was. Ik ben momenteel een deal aan het afronden met een van deze ketens. Dank aan de organisatoren voor hun initiatief en organisatie!

Philippe F.
Momenteel op zoek naar een verkoper

Ik ben nog steeds op zoek naar mijn toekomstige partner, maar omdat ik niet per se de tijd heb om te reizen, vind ik dit soort shows erg interessant om te zien welke franchiseconcepten er bestaan.

Marie B.
Op zoek naar een teken

De vakbeurs Rencontres Digitals de La Franchise is voor mij een geweldige manier geweest om mensen te ontmoeten, en ook al is het een digitaal evenement, er is nog steeds genoeg gelegenheid om met franchisegevers te praten. Het was een geweldige ervaring.

Bernard D.
Nog op zoek naar een merk

Ik ben helemaal niet digitaal en ik was erg bang, maar zowel de organisatoren als de franchisenemers hebben me door het proces geleid, waardoor ik nu het merk kan kiezen dat ik wil en eindelijk mijn eigen bedrijf kan beginnen.

Corinne C. Nieuwe franchisenemer

Dankzij deze virtuele franchisebeurs kon ik kennismaken met het bedrijf waar ik nu 1 maand mee samenwerk. Over alles is nagedacht om tijd te besparen, en dat allemaal vanuit huis. Je kunt informatie en documentatie ophalen en zelfs met de winkeliers praten op video. Eerlijk gezegd gefeliciteerd en dank aan de organisatoren!

Antoine L.
Nieuwe franchisenemer

Ben je als franchiseverlener geïnteresseerd in een stand op de beurs?
Neem vandaag nog contact met ons op!