vind de franchise die bij je past!

Jouw fastfood
franchise

Met een passie voor service en succesvolle ervaring in de fastfoodsector wil je graag een merk met veel potentieel in de sector vertegenwoordigen door franchisenemer te worden!

Van wereldkeuken tot zoete snacks en de onvermijdelijke hamburger, de fastfoodfranchise heeft een grote verscheidenheid aan merken om in te investeren.

Een franchise openen
in de fastfoodsector

De zwaargewicht van franchising in België, De fastfoodfranchise is voortdurend bezig met vernieuwen en opnieuw uitvinden om het publiek originele concepten te kunnen bieden. De wereld van fastfood biedt ondernemers een kans om toe te treden tot een voortdurend groeiende sector: door te investeren in een fastfoodfranchise ben je verzekerd van een snelle en optimale start-up.

De tekenen van Fastfoodrestaurants hebben zichzelf jaar na jaar opnieuw uitgevonden met als doel altijd een uitstekende service en producten van topkwaliteit te bieden.Of je nu houdt van zelfgemaakte bagels, pizza’s of tacos, er is het perfecte merk om je franchiseproject te starten!

Fastfood franchisgevers staan klaar om je te verwelkomen en je te helpen franchisenemer te worden!

Waar je ook bent, je kunt je franchiseaspiraties waarmaken dankzij onze 100% digitale beurs. Wil je alle merken in deze bloeiende en lucratieve sector leren kennen?

Blader door de Welcome Franchise tentoonstelling om het merk te vinden dat het beste bij jouw project past.

Burgers

Poké Bowl

Taco’s

Sluit je aan bij een franchiseonderneming
met Welkom Franchise

Welkom Franchise is een digitale tentoonstelling die beschikbaar is waar je ook bent! Registreer voor onmiddellijke toegang tot een schat aan waardevolle bronnen, waaronder volledige bedrijfspresentaties en replay conferenties en webinars gewijd aan een breed scala van franchising sectoren.

De grootste namen in fastfood zijn beschikbaar via chat of videoconferentie om je te begeleiden en je te helpen bij het definiëren van je project.

Misschien heb je al een franchise in gedachten, maar weet je niet zeker of dit de beste keuze is voor jouw project? Gebruik onze matchmaking tool op ons online platform om bedrijven te vinden die het beste bij jouw carrièredoelen passen!

Een pizzafranchise openen

Met meer dan 1,3 miljard pizza’s per jaar in Frankrijk is pizza een van de favoriete gerechten van de Fransen. Of het nu gaat om eten, afhalen of mobiel eten, de verkoop groeit en pizza wordt een van de pijlers van de fastfoodsector. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het aantal franchises toeneemt en nieuwe zakelijke kansen biedt. Dit is een goede sector om een fastfoodbedrijf te starten: sterke vraag, eenvoudig product, snel te bereiden en relatief lage kosten. Consumptie is booming en veel merken hebben hun concept ontwikkeld in de vorm van franchises.

 

Waarom en hoe open je een pizzafranchise?

Met een kant-en-klaar concept is franchisenemer worden en een pizzafranchise openen een echte kans en biedt het een goede winstgevendheid. Je kunt je eigen bedrijf opzetten en je eigen baas worden onder auspiciën van het moedernetwerk. Je profiteert ook van de reputatie, de begeleiding en de echte ondersteuning voordat je jouw restaurantfranchise opent. Zodra ze het inschrijfgeld en de clausules hebben betaald, profiteren kandidaat-franchisenemers van een breed scala aan ondersteuning, waaronder het vinden van een locatie, training in het franchiseconcept en toezicht door een netwerkcoördinator.

Een hamburgerfranchise openen

Burgerfranchises behoren al tientallen jaren tot de leiders op het gebied van fastfood, met goede commerciële voorwaarden. Fastfoodketens zoals Domino’s Pizza en Belchicken hebben duizenden volgers. Deze trouwe klanten voor ter plaatse en afhaalmaaltijden worden steeds veeleisender op het gebied van kwaliteit. De hamburgermarkt is niet langer tevreden met vlees, cheddarkaas en plakjes bacon tussen 2 sneetjes brood. Als je tegenwoordig klanten wilt trekken met een hamburgerfranchise, moet je een smakelijke bioburger aanbieden, gemaakt van verse producten. Dus waarom zou je een hamburgerfranchise openen, en hoe?

Waarom en hoe open je een hamburgerfranchise?

Een hamburgerfranchise openen is een uitstekende manier om je eigen bedrijf te beginnen. Met een sterk groeipotentieel is deze markt altijd een groot succes geweest, met weinig nadelen en de mogelijkheid om snel klantentrouw op te bouwen. Succesvolle ketens moeten hun menu en assortiment echter regelmatig bijwerken. Je moet nieuwe verlangens creëren en je aanpassen aan trends, wat soms een nadeel kan zijn. Als je lid wordt van een hamburgerfranchisenetwerk, profiteer je van een schat aan knowhow en een uitstekende reputatie. steun van het netwerkhoofd of andere franchisenemers. Als je nieuw bent in fastfood, kun je je bedrijf snel laten groeien door te kiezen voor een hamburgerfranchise met een goede reputatie ten opzichte van de concurrentie.

Je hebt twee opties om een hamburgerfranchise te openen. Ten eerste kun je je eigen franchise kopen, hoewel je dan wel een aanzienlijk budget moet hebben en een pand moet vinden. Neem in het andere geval een hamburgerfranchise door de clausules van het contract door te nemen. Het voordeel is dat je ook het pand en het team overneemt en profiteert van de reputatie.

 

Waarom een fastfoodfranchise beginnen?

Met een kant-en-klaar concept is fastfoodfranchisenemer worden een echte kans voor ondernemers. Hierdoor kun je je eigen bedrijf opzetten en je eigen baas worden, terwijl je profiteert van de reputatie van het moedernetwerk en de ondersteuning die het biedt voordat je een restaurantfranchise opent. Er zijn veel voordelen om franchisenemer te worden, vooral als je je wilt vestigen in stadscentra waar de concurrentie groot kan zijn. Zodra de franchisevergoeding is betaald, kunnen kandidaat-franchisenemers ondersteuning krijgen bij het zoeken naar een pand, training in het franchiseconcept en toezicht door een netwerkcoördinator.

De beste manier om een fastfoodfranchise te openen is door de tijd te nemen om informatie in te winnen over pizzeria-, hamburger- of tacofranchises en om andere franchisenemers te ontmoeten. om waardevolle praktische tips op te doen. Je moet ook een marktonderzoek uitvoeren, je juridische status bepalen en de specifieke kenmerken van je bedrijfssector vaststellen. Het openen van je eigen restaurantfranchise vergt een financiële investering, evenals tijd om je businessplan te definiëren, je financieringsaanvragen samen te stellen, enz.

Hoe vind en open je een fastfoodfranchise?

Er zijn geen specifieke moeilijkheden bij het openen van een pizzeria of hamburgerfranchise. Je moet een franchiseconcept vinden dat bij je past en dat past binnen jouw budget. Als je eenmaal het juiste concept hebt gevonden, ga dan op zoek naar de meest winstgevende franchises. Je moet ook de voorwaarden voor toetreding tot de franchise en de voorwaarden om te profiteren van de franchiseclausules controleren. Aarzel niet om te vragen naar de voorlopige informatiedocumenten, die je een schat aan financiële en economische informatie geven over het franchisenetwerk waarop je je richt. Deze voorbereidende fase is noodzakelijk als je wilt slagen.

Heb je besloten om een fastfoodfranchise te beginnen? Welcome Franchise biedt een schat aan informatie en een lijst met fastfoodfranchisegevers. Door te registreren op de virtuele beurs heb je toegang tot meer dan 100 franchisegevers, volledige informatie over de verschillende franchisemerken en de mogelijkheid om in contact te komen met de verantwoordelijke van het merk.

Afhankelijk van je budget en je voorkeuren,

kies jouw fast food franchise

en sluit je aan bij een merk zoals :

Wil je meer informatie over deze franchises?

FRANCHISENEMER WORDEN IS EENVOUDIG
met Welcome Franchise!

Ontdek al onze merken
in meer dan 150 bedrijfssectoren
7 dagen per week, 24 uur per dag, in onze virtuele beurs
om met een gerust hart franchisenemer te worden.

franchise-experts tot uw dienst!

Experts van al onze auto-, motor- en fietspartners staan klaar om je te begeleiden bij je zoektocht en je bij elke stap te ondersteunen bij het opzetten van je bedrijf.

Chatten en videoconferenties

De experts kunnen je persoonlijk uitleggen hoe hun merk werkt en je begeleiden om je te helpen je franchise met het volste vertrouwen te lanceren.

Een innovatieve matchmaking tool

Weet je niet tot welk merk je je moet wenden of wil je je project bevestigen? Gebruik onze matchmaking tool, die je in één oogopslag alle merken toont die bij jouw project passen.

Een hulpmiddel voor geofranchising

Je kunt ook onze tool voor geofranchising gebruiken om alle mogelijkheden in deze sector bij jou in de buurt te vinden.