WELCOME FRANCHISE

Wil je je eigen baas zijn?

 

Ontdek de 1ste, 100% digitale beurs gewijd aan franchising en netwerkbedrijven, 24/7 geopend!

Kom en ontdek meer dan 150 activiteitensectoren en meer dan 500 franchisemerken en georganiseerde ondernemingen , en vind degene die bij jouw project passen!

Waarom
Welcome Franchise

Virtuele stands

Ontmoet alle franchises op hun eigen stands, net als op een echte beurs! Ontdek alle beschikbare bronnen over franchises, chat live met de merken en krijg eenvoudig toegang tot hun presentatiewebinars.

Visuele hulpmiddelen
door franchisegevers

Heb je advies nodig over het openen van je eigen franchise of informatie over het merk waarin je geïnteresseerd bent? Franchisegevers kunnen je voorzien van talloze video’s om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met je project.

Webinars en conferenties

Krijg toegang tot webinars en conferenties die worden gehouden door franchisegevers en experts op de online beurs. Kun je er niet bij zijn als ze worden uitgezonden? Geen enkel probleem! Je kunt alle video’s opnieuw afspelen op de stand van elke franchiseverlener en/of in het gedeelte “webinars”.

Een innovatieve matchmaking tool

Heb je al een idee van de sector waarin je actief wilt worden en ben je op zoek naar de juiste retailer? Gebruik onze online matchmaking tool om in slechts 1 minuut de detailhandelaar te vinden die het beste bij jouw project en profiel past!

Gemakkelijk zoeken
met onze tool voor geofranchising

Als je je eigen franchiseonderneming wilt opzetten, gebruik dan onze tool voor geofranchising om alle mogelijkheden in jouw geografische gebied op een kaart te vinden. Voor snel en efficiënt zoeken!

Meer dan 100 merken en franchise-experts
luisteren naar u in een groot aantal sectoren

Klaar om je eigen bedrijf te starten?
Ontdek meer dan 150 sectoren waarin mensen worden aangeworven en vind alle sleutels om de juiste freanchisegever te kiezen.

Bespaar tijd om franchisenemer te worden,
door je impact op het milieu te beperken!

Wil je je eigen bedrijf starten, investeren of omscholen? En waarom niet franchisen! Kom en ontmoet en bespreek uw project met merken uit verschillende bedrijfssectoren, van over de hele wereld.
Bespaar tijd en beperk je impact op het milieu.

Maak de juiste keuze met onze matchmaking tool

Onze innovatieve matchmakingtool is gebaseerd op het principe van datingwebsites en stelt je in staat om in een oogwenk de merken te vinden die bij jou en je project passen. Voer gewoon je criteria in en onze tool doet de rest. Het juiste merk vinden met Welcome Franchise is nog nooit zo eenvoudig geweest! Zet je project om in realiteit met onze unieke matchmaking tool.

Alle franchisemogelijkheden lokaliseren

Gebruik GeoFranchise om op een kaart snel alle merken te zien die op zoek zijn naar franchiseconcepten.

Bezoek de virtuele stands van de merken op de beurs

Bezoek net als op een echte beurs de stands van onze franchisegevers, ontdek hun concepten en waarden en verzamel hun documentatie om de informatie te krijgen die je nodig hebt om je eigen franchise te openen.

Handel rechtstreeks met retailers

Waar je ook bent, je kunt chatten en videovergaderen of een tijd boeken om de winkeliers van je keuze te ontmoeten, vanuit het comfort van je eigen huis!

Ben je als franchiseverlener geïnteresseerd in een stand op de beurs?
Neem vandaag nog contact met ons op!

 

Franchise Nieuws