vind de franchise die bij je past!

Jouw restaurant franchise

Als je van service en catering houdt en altijd al toegewijd bent geweest aan je werk in bars, restaurants en cafés, dan heb je besloten om de sprong te wagen en je eigen restaurant te openen!

Door te investeren in een dynamische en winstgevende sector biedt een restaurantfranchise je ongeëvenaarde zekerheid.

Een franchise openen
in de restaurantsector

België is niet alleen een gastronomisch mekka, het is ook een land waar de restaurantsector bloeit. Het is een snelgroeiende sector met een grote verscheidenheid aan merken, van fastfood tot bistronomie! In de restaurantfranchisesector komen regelmatig nieuwe concepten op, met name op het gebied van fastfood en themarestaurants.

Of je nu houdt van de wereld van pizzeria’s, een zoetekauw bent en je laat verleiden door een crêperie, ijssalon of houdt je meer van exotische smaken, er is een ruime keuze aan merken om uit te kiezen! Als je franchisenemer van een restaurant wordt, sluit je je aan bij een geruststellende en groeiende sector.

Met Welcome Franchise kun je in contact komen met restaurantprofessionals via onze virtuele beurs, toegankelijk waar je ook bent!

Exotische smaken

Pizzeria

Crêperie

Een ijsfranchise openen

IJssalons zijn tegenwoordig een van de trendy franchises. IJsjes en sorbets zijn erg populair, vooral in de warmere maanden. De vraag naar verfrissende, smakelijke producten blijft constant, wat zorgt voor een gestage stroom klanten.

De ijssector biedt veel mogelijkheden voor innovatie. Je kunt experimenteren met nieuwe smaken, lokale of biologische ingrediënten gebruiken en opties bieden voor speciale diëten (lactosevrij, glutenvrij, veganistisch). IJssalons passen hun assortiment aan tijdens de koelere periodes en aarzelen niet om een fijne selectie wafels of warme dranken aan te bieden.

Net als bij Pepe’s Artisans Glaciers en andere ijsmerken wordt de passie gedeeld en doorgegeven om er een echt succesverhaal van te maken.

Welke restaurantfranchises werken?

Ben je op zoek naar een traditionele restaurantfranchise om je bedrijf te starten en aan de slag te gaan? Je kunt je aansluiten bij een aantal franchisenetwerken van restaurants: Lunch Garden, Makifornia, Maki Maki, enz. De restaurantsector is in beweging en de franchisemarkt is booming. Er zijn veel merken om uit te kiezen, zoals je kunt zien op de virtuele franchisebeurs.

Het is moeilijk te zeggen welke restaurantfranchises werken. Als je echter een franchiserestaurant wilt openen, kies dan voor een traditionele restaurantfranchise met een kort menu of zelfs één enkel product. Dit zal het veel gemakkelijker maken om je bedrijf van de grond te krijgen, aangezien dit type markt winstgevend is. Het openen van een restaurantfranchise brengt een gematigd risico met zich mee en je zult gegarandeerd kwaliteitsproducten verkopen.

 

Waarom een restaurant franchise starten?

Weet je niet zeker welke franchise je moet kiezen? Raadpleeg de lijst met beschikbare franchises en neem contact op met de ontwikkleingsverantwoordelijke door je te registreren op onze virtuele beurs. Je vindt hier ook uitgebreide informatie over financieringsvereisten en de voorwaarden om franchisenemer te worden. Kies ten slotte een franchise die past bij je kapitaaluitgaven en zoek uit welke oplossingen er zijn voor het verkrijgen van extra financiële steun voor je franchise: financiering van je franchiseproject.

Afhankelijk van je budget en je voorkeuren,
kies uw cateringfranchise en sluit je aan bij een merk zoals :

logo maki maki
logo makifornia

Wil je meer informatie over deze franchises?

FRANCHISENEMER WORDEN IS EENVOUDIG
met Welcome Franchise!

Ontdek al onze merken
in meer dan 150 bedrijfssectoren
7 dagen per week, 24 uur per dag, in onze virtuele beurs
om met een gerust hart franchisenemer te worden.

franchise-experts tot uw dienst!

Experts van al onze auto-, motor- en fietspartners staan klaar om je te begeleiden bij je zoektocht en je bij elke stap te ondersteunen bij het opzetten van je bedrijf.

Chatten en videoconferenties

De experts kunnen je persoonlijk uitleggen hoe hun merk werkt en je begeleiden om je te helpen je franchise met het volste vertrouwen te lanceren.

Een innovatieve matchmaking tool

Weet je niet tot welk merk je je moet wenden of wil je je project bevestigen? Gebruik onze matchmaking tool, die je in één oogopslag alle merken toont die bij jouw project passen.

Een hulpmiddel voor geofranchising

Je kunt ook onze tool voor geofranchising gebruiken om alle mogelijkheden in deze sector bij jou in de buurt te vinden.

Welkom Franchise,
de beste manier om met een gerust hart franchisenemer te worden

Onze virtuele beurs helpt je bij je franchiseproject 24 uur per dag, 7 dagen per week! Alle restaurantfranchises zijn beschikbaar op dit innovatieve platform, evenals een schat aan inhoud om je te helpen meer te weten te komen over de merken die aan het werven zijn. Conferenties, webinars, merkpresentaties… Registreer nu om toegang te krijgen!

Met Welcome franchise kun je in contact komen met restaurantprofessionals via chat of videoconferentie. Waar je ook bent in België, ze kunnen je helpen met je onderzoek en je begeleiden bij het opzetten van je bedrijf. Deze persoonlijke aanpak zal je project op de juiste manier aanpakken.

Heb je al een merk in gedachten, maar wil je zeker weten dat het de juiste keuze is? Ben je verdwaald in de ruime keuze aan beschikbare merken en weet je niet welke franchise je moet kiezen?