Startpagina > Franchisegevers gebied

Welcome Franchise is een virtuele tentoonstelling gewijd aan franchising, het hele jaar geopend!
Als ontmoetingsplaats voor franchisegevers en potentiële franchisenemers maakt onze show het gemakkelijk om uw toekomstige franchisenemers te werven! Word nu lid van Welcome Franchise om te profiteren van een grotere zichtbaarheid en het gemakkelijker te maken om profielen te vinden die perfect voldoen aan de criteria van je merk.

Kom en ontmoet
van je toekomstige franchisenemers

Of je nu je merk beter wilt profileren of op zoek bent naar een groot aantal franchisegevers om je aanwezigheid op het Franse vasteland uit te breiden, Welcome Franchise verwelkomt je 24 uur per dag, 7 dagen per week! Onze beurs geeft je gemakkelijk toegang tot een groot aantal gekwalificeerde en competente profielen die klaar zijn om deel uit te maken van je franchisenetwerk.

Door lid te worden van ons online platform profiteert je merk van een speciale virtuele stand.

Net als op een fysieke beurs kunt u de kandidaten uw presentatiedocumenten, aanvraagdossiers, beeldmateriaal van uw verkooppunten en/of uw producten ter beschikking stellen, evenals video’s waarin uw concept wordt gepresenteerd en getuigenissen van uw franchisenemers, waarin u hen informeert over de specifieke kenmerken van uw sector en de vereisten van uw merk.

Maak je leven gemakkelijker
wervingsproces

Bovenal kun je met je digitale stand gemakkelijk worden benaderd door potentiële franchisenemers die meer willen weten over je merk.

Na dit eerste contact kun je een afspraak maken voor een gesprek per telefoon, chat of videoconferentie.

Door jullie verwachtingen en ambities te bespreken, kunnen jullie de basis leggen voor een succesvolle samenwerking.

Profiteer van dit innovatieve platform om je merk te laten groeien met nieuwe franchises in heel Frankrijk!

Je merk presenteren
met een webinar

Organiseer nu je webinar om je merk in detail te presenteren aan een groot aantal potentiële franchisenemers!

Door een aanzienlijk digitaal publiek te bereiken, heb je een waardevolle kans om uit te leggen wat jouw franchise uniek maakt: merkidentiteit, specifieke kenmerken van de sector, verwachtingen van franchisenemers, hoe het merk zich in de loop der tijd heeft ontwikkeld, enz.

Geef je toekomstige franchisenemers een 360° beeld van je franchisenetwerk met een complete en gedetailleerde presentatie!Zo weet je zeker dat je competente profielen vindt die aan je verwachtingen voldoen en dat je samen met hen een solide franchiseproject kunt ontwikkelen.

aanbevolen exposanten

Ben je als franchiseverlener geïnteresseerd in een stand op de beurs?
Neem vandaag nog contact met ons op!