De voordelen van
franchise

Ben je geïnteresseerd in het idee om een franchise te openen, maar weet je nog niet zeker of het een haalbare optie is? Welcome Franchise vertelt je meer over de ins en outs van deze alternatieve manier van zakendoen!

Een franchise openen :
uw bedrijf met een gerust hart

Het principe van franchising is eenvoudig: een bedrijf (de franchisegever) stemt ermee in om een ander bedrijf (de franchisenemer) toestemming te geven om zijn merk en producten te exploiteren in ruil voor een vergoeding.

Dit principe trekt steeds meer ondernemers aan die op zoek zijn naar een betrouwbaar en duurzaam project. Er zijn veel voordelen om franchisenemer te worden.

Het grootste voordeel is natuurlijk dat je een concept hebt dat al gemaakt, gebruikt en goedgekeurd is. Dus je begint je bedrijf zonder erover na te denken of wat je aanbiedt een lucratieve activiteit zal zijn, want dat is het al! Als franchisenemer profiteer je van de reputatie van een bekend merk om je eigen bedrijf te starten: je hoeft niet op zoek naar nieuwe klanten – die zijn er al!

Franchisenemer worden bespaart je heel wat tijd: interne processen, communicatiestrategieën, leveranciers, prijsonderhandelingen, merkimago… alles is al uitgedacht door het merk, dus je hoeft alleen maar de fakkel over te nemen!

Bovendien sta je er bij het openen van je winkel en tijdens je hele carrière nooit alleen voor. De franchisegever begeleidt je stap voor stap en staat altijd aan je zijde in geval van moeilijkheden. Je profiteert van de expertise van een professional in het vak, zodat je je bedrijf snel en succesvol kunt laten groeien.

Dat is echt een bonus als je bedenkt hoe complex het kan zijn om alleen een bedrijf te runnen en hoeveel zorgen dat kan veroorzaken.

Franchisenemer worden :
Welcome Franchise ondersteunt je

Franchisenemer worden is dus een veel eenvoudigere manier om te beginnen dan een traditioneel bedrijf. Met Welcome Franchise kun je direct in contact komen met franchisegevers en profiteren van hun expertise om je franchise gemakkelijk te openen. Wacht niet langer, kom en bezoek onze virtuele beurs!

aanbevolen exposanten

Ben je als franchiseverlener geïnteresseerd in een stand op de beurs?
Neem vandaag nog contact met ons op!