vind de franchise die bij je past!

Jouw franchise in
beauty, gezondheid en diëtetiek

Vind je het leuk om voor anderen te zorgen en ze te helpen met hun dagelijkse welzijn? Dus ga je gang en open een franchise op het gebied van schoonheid, gezondheid, welzijn of diëtetiek.

Van schoonheidssalons tot dieetcentra, ontdek alle merken en kies jouw franchise.

Een franchise openen
in de beauty, gezondheid en diëtetiek sector

Als je een passie hebt voor schoonheid en anderen graag een plezier doet, is het openen van een schoonheidssalon de ideale franchise om van je passie te leven en tegelijkertijd een lucratieve boetiek te runnen. Nagelverzorging, make-up of zelfs ontharen – er zijn genoeg opties om je te helpen je professionele potentieel te vervullen.

Als je je klanten wilt ondersteunen in hun nieuwe levensstijl, zodat ze zich goed voelen over hun lichaam, kan franchisenemer worden van een schoonheids- of afslankcentrum aan al je behoeften voldoen.

Ontdek met Welcome Franchise alle schoonheids-, gezondheids- en diëtetiekmerken en kies het merk dat het beste aan je verwachtingen en budget voldoet, zoals :

Schoonheidssalon

Welzijnsgebied

Diëtistisch centrum

Het is gemakkelijk om franchisenemer te worden bij Welcome Franchise!

Dankzij Europa’s uniek virtuele franchisebeurs is franchisenemer worden nog nooit zo eenvoudig geweest! Ontdek alle beauty-, gezondheids- en schoonheidsmerken 7 dagen per week, 24 uur per dag en kies het merk dat bij je past.
Ontmoet de experts van elk van onze schoonheids-, gezondheids- en schoonheidsmerken en praat rechtstreeks met ze via chat of videoconferentie over je project, je vragen, je zorgen en je verwachtingen.
Twijfel je nog over je winkelkeuze of wil je je plannen bevestigen? Onze innovatieve matchmaking tool is beschikbaar in onze virtuele showroom, zodat je in een paar klikken alle retailers kunt vinden die bij jouw project passen.
We hebben ook een tool voor geofranchising waarmee je snel alle franchisemogelijkheden voor schoonheid, gezondheid en welzijn bij jou in de buurt kunt vinden.

Afhankelijk van je budget en je voorkeuren,

kies jouw franchise voor schoonheid en gezondheid

en sluit je aan bij een merk zoals :

Wil je meer informatie over deze franchises?

FRANCHISENEMER WORDEN IS EENVOUDIG
met Welcome Franchise!

Ontdek al onze merken
in meer dan 150 bedrijfssectoren
7 dagen per week, 24 uur per dag, in onze virtuele beurs
om met een gerust hart franchisenemer te worden.

franchise-experts tot uw dienst!

Experts van al onze auto-, motor- en fietspartners staan klaar om je te begeleiden bij je zoektocht en je bij elke stap te ondersteunen bij het opzetten van je bedrijf.

Chatten en videoconferenties

De experts kunnen je persoonlijk uitleggen hoe hun merk werkt en je begeleiden om je te helpen je franchise met het volste vertrouwen te lanceren.

Een innovatieve matchmaking tool

Weet je niet tot welk merk je je moet wenden of wil je je project bevestigen? Gebruik onze matchmaking tool, die je in één oogopslag alle merken toont die bij jouw project passen.

Een hulpmiddel voor geofranchising

Je kunt ook onze tool voor geofranchising gebruiken om alle mogelijkheden in deze sector bij jou in de buurt te vinden.